+31 6 14 890 474

Mindmappen

A mindmap is a thinking tool that reflects externally what goes on inside your head.
mindmap 7 habits 700Deze quote van Tony Buzan geeft precies aan waarom mindmapping zo leuk en fascinerend is.

Mindmappen is een prachtige methodiek om een vraagstuk in beeld te brengen. Je maakt een vraagstuk niet alleen visueel, je bepaalt de samenhang , je ontdekt wat hoofd- en bijzaken zijn en je creëert een beeld dat je niet gauw meer vergeet. Het is een leermethodiek en een verwerkmethodiek. En het is ook een methodiek om je toekomst vorm te geven.

Ik verzorg workshops waarin je een mindmap maakt van een vraagstuk dat je bezighoudt. Het resultaat van de workshop is een mooie plaat, geordende gedachten en meestal ook nieuwe inzichten over het vraagstuk of jezelf.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op.

 

Twee voorbeelden van platen:

nummer01 kopie

Ik gebruik het maken van ‘platen’ graag bij coaching om opbrengst in beeld te brengen.
Welke kwaliteiten heb je, over welke onderwerpen ben je gepassioneerd, wat zijn je dromen, waar ben je het liefst, wat de je graag in je vrije tijd?

Hiernaast zie je een voorbeeld van een plaat over mezelf uit 2007. Deze plaat heeft mij erg geholpen om stappen te zetten richting de verwezenlijking van mijn diepe verlangens.

 

 

nummer02

Een andere plaat die ik maakte ging over de organisatie en afdeling waar ik destijds werkte. Een roadmap om de samenhang van ontwikkelingen te zien en ons daaraan te herinneren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.