Schrijf ik hier nu wel of niet over de liefde en het gemis van mijn liefje?

Schrijf ik hier nu wel of niet over het hart van onze Emy, dat reparatie behoeft?

Schrijf ik hier nu wel of niet over hoe het voor de meisjes is om even zonder vader te zijn?

Schrijf ik hier nu wel of niet over de dingen die er echt toe doen?

4 Comments
 1. Tsja, dat kan ik mij voorstellen, die vragen. Als je de weblog ‘het weduwenhoekje’ bekijkt, is er veel mogelijk….
  Tot nu toe heb ik nog nooit met kromme tenen gezeten. Wat beoog je ermee? Je bereikt wel hele groep in een keer…. zeg maar.

 2. Dat is het dilemma van elke logger, bij mij speelt het wel. Al jaren overigens en elke keer weer vraag ik me af hoe ik omga met bepaalde zaken. Maar met wat ik hier kort lees wens ik je / jullie heel veel sterkte en wijsheid.

 3. Tja, de één vindt het al ‘eng’ dat ik mijn vakantiefoto’s online zet en wil dat ik alle foto’s verwijder waar zij ook op staat, en de ander gooit al zijn/haar hartezeer etc. op het web.
  Ik zelf schrik wel eens hoor, als iemand mij weer eens heeft geGoogled en zo van alles over mij weet, terwijl ik die ander niet ken. Of dat je een mail krijgt van een wildvreemde: ik zag je in die en die kroeg… omdat ze je herkennen van je foto’s. Maar zelf weet je niet WIE het is die jou bespiedde.
  Dus zelf houd ik het heel bewust bij dingen die IEDEREEN mag weten; ook mijn toekomste werkgever en directe collega’s, de mensen die een hekel aan me hebben, en wildvreemde stalkers en eventuele criminelen. De rest gaat hooguit onder een schuilnaam! 😉 Of deel ik alleen met m’n vrienden.
  In ieder geval veel sterkte met alles.

 4. P.S. Wel een beetje een gekke combi, die luchtige verhalen van je man en dan weer een emotioneel stukje van jou. Ik zou hem verbannen naar een eigen weblog elders……..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.