Mijn voornemen voor dit jaar is ‘soep maken in het weekend’. Goed voor gezond eten, goed voor de gezelligheid omdat iedereen kan aanschuiven voor een kommetje en goed voor de ontspanning die koken met zich meebrengt. 2010 begon met Franse courgettesoep uit een heel oude Allerhande (wk 1), daarna Knoflookbroodsoep omdat ik veel oud brood over had (wk 2) en Tomaten-Groentensoep naar het voorbeeld van een vriend (wk 3). Dit weekend Zoete aardappelsoep (wk 4), zoals ik die vaak at in de kantine van Stadsdeel Westerpark en gemaakt door Stichting De Waterheuvel. De Waterheuvel heeft overigens een mooie doelstelling: arbeidsrehabilitatie en dagbesteding voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

Terug naar de soep: Graag ontvang ik tips voor lekkere soeprecepten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.