Gelukkig hoogbegaafd
dednkrs_logodeDNKRS wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van talent bij hoogbegaafde volwassenen en hoogbegaafde kinderen door middel van advies, coaching en scholing, maar ook aan hun omgeving, zoals ouders, leerkrachten, leidinggevenden en andere betrokkenen. deDNKRS biedt onder meer begeleidingstrajecten voor hoogbegaafde volwassenen, verrijkingsklassen (plusklas), diverse workshops en coaching voor hoogbegaafde kinderen en jongeren. Voor basisscholen heeft deDNKRS een gevarieerd aanbod op het gebied van hoogbegaafdheid, van teamtrainingen tot (beleids)advisering.

deDNKRS vindt dat begeleiding aan hoogbegaafde volwassenen en kinderen vooral inspirerend en leuk moet zijn.

deDNKRS denkt dat inzicht in hoe het proces van in aanleg aanwezige capaciteiten naar succesvolle prestaties verloopt, zal bijdragen aan de ontwikkeling en het geluk van het hoogbegaafde kind of de volwassene.

deDNKRS werkt samen met de hoogbegaafde aan het verkrijgen van inzicht in het eigen (leer)gedrag. Als je weet aan welke “leerknoppen” je kunt draaien heb je de mogelijkheid om jezelf bij te sturen. Door zelfinzicht in het eigen leren kun je zodanig grip krijgen op je (leer)mogelijkheden dat je bewust kunt groeien richting succesvolle prestaties.

Ik ben aan deDNKRS verbonden als coach en begeleid hoogbegaafde volwassenen door samen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen als: hoe creëer ik een plek voor mezelf in deze maatschappij, hoe vind ik een baan die bij mij past, hoe ga ik soepel om met collega’s en leidinggevenden en hoe word ik gelukkig?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.