Als je even niet meer weet wat je moet doen of hoe het verder moet of als je ergens van binnen voelt dat je dingen anders wilt, kan het fijn zijn om te praten met een coach. Voor een luisterend oor, voor iemand die
met je meedenkt of om jezelf te confronteren.

  • Een coachingstraject start met het ontdekken van de teamrollen die je van nature hebt. Met teamrollen kunnen we je gedrag en interactie met anderen begrijpen en redelijk goed voorspellen.
  • Vervolgens gaan we aan de slag met je coachingsvraag. Daarbij stimuleer ik je om meerdere aspecten van jezelf te onderzoeken. Naast je mentale en emotionele kant, kijken we ook naar fysieke aspecten en zingeving. Concreet houdt dit in dat we bijvoorbeeld werken aan het ontrafelen van patronen in je leven, aan een goede diepe ademhaling en aan de vraag waarvan je hart nu echt harder gaat kloppen.
  • Tijdens de coaching werk ik het liefst met wat je in je dagelijkse omgeving doet. Zodat je praktisch gezien resultaten boekt door de coaching. Denk daarbij aan het opnemen, terugluisteren en analyseren van lastige gesprekken of het oefenen van situaties met een acteur.
  • We sluiten af met een evaluatiegesprek.

Op de pagina inspiratiebronnen kun je lezen uit welke coachingsmethodieken ik put om je terzijde te staan.

Do Ho Shu - Blueprint

Do Ho Suh – Blueprint

Reacties van klanten:

Marjon:

In de gesprekken met Renate leer ik veel over mezelf. De Belbin rollen geven me nieuw inzicht in mezelf. Ik begrijp de verschillende kanten van mezelf beter en kan deze gaandeweg accepteren. Door de juiste vragen te stellen, word ik aan het denken gezet. Bij Renate voel ik me vertrouwd, veilig en op mijn gemak en durf ik me open te stellen om antwoord te vinden op mijn coachvraag.

Liesbeth:

Renate van der Veen beschikt over uitstekende capaciteiten als coach. Ze heeft een grote diepgang en ruim denkendheid, terwijl ze toch ook heel pragmatisch en geordend is; een hele succesvolle combinatie! Geweldige resultaten, waar voor mijn geld, creatief.

Yvonne:

Renate is een heel fijne coach geweest voor mij. Door haar manier van aanpak ben ik tot inzichten gekomen die voor mij belangrijk waren om stappen te maken. Renate is iemand die je veilig laat voelen vanaf het eerste moment.
De sfeer van haar huis, waar ze de coaching sessies met mij gehouden heeft, heeft voor mij ook geholpen in het gevoel van veiligheid. En de inzet van een getraind acteur om bepaalde situaties uit te spelen vond ik een bijzondere en zeer waardevolle ervaring.

Afdelingshoofd gemeente:

Renate heeft mij met veel inzet gecoached. Zij was er echt voor mij. Renate heeft me geleerd hoe ik lastige situaties op objectieve wijze kan analyseren. Hierdoor ben ik me bewuster geworden van de verschillende mechanismen die tussen mensen spelen en voel ik me stukken beter.

Doelgroepen:

  • Mensen die inspiratie of steun kunnen gebruiken om een verandering in hun leven te gaan realiseren (een patroon doorbreken);
  • Hoogbegaafden die een stimulans kunnen gebruiken in hun werk of leven of omdat zij dreigen vast te lopen;
  • Jongvolwassenen die zoekende zijn naar hun rol, vakmanschap en/of stijl (zie ook “Lastig gesprek met je ouders?”).

Zoek je een coach?

Neem dan contact met me op. Een intakegesprek van 30 minuten voor wederzijdse kennismaking is gratis en vrijblijvend. Het aantal coachingssessies is afhankelijk van de complexiteit van je vraag en je eigen wensen. Een coachinggesprek duurt gemiddeld 1 tot 1½ uur.

Ik werk zowel in Amsterdam als in Hengelo (GLD).

Coachingtarief

IMG_0747 kopie

Carine Burger – She and me

Ik hanteer een tarief van €135 (incl BTW) per sessie en afspraken naar draagkracht zijn bespreekbaar. De teamroltestsessie kost €270 (incl BTW) in verband met de testen en analyse van de testen ter voorbereiding.
Voor werkgevers geldt een tarief van €1750 (excl BTW) voor 5 gesprekken en de teamroltesten.

Vergoedingsmogelijkheden: Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Annulering: Dit kan kosteloos (telefonische of per e-mail) tot 36 uur voor het gesprek. Daarna breng ik 50% van het tarief in rekening.