Het afgelopen half jaar ben ik in de weer geweest met de ontdekking van authentiek leiderschap. Grote woorden voor een zoektocht naar de kern van mijn zijn, het opruimen van rommel en het accepteren van onvolkomenheden. Boeiende reis met fantastische reisgenoten.
Het lastigst was te erkennen dat ik niet goed voor mijn lijf zorg, terwijl dat mijn belangrijkste instrument is. Door de adrenaline voel ik soms bijna niet hoe moe mijn lichaam is van 17 jaar hard werken en doorgaan.
Maar nu maak ik een diepe buiging voor mijn lijf dat me jarenlang trouw is geweest en trakteer het op een rustpauze van drie maanden.
Ik ben er erg opgetogen over. Het zal nog lastig zijn de rem erop te houden, maar het gaat me zeker lukken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.