Eindelijk een stapje vooruit in duurzaam Nederland en voor het motto ‘de vervuiler betaalt’. Dacht ik…

Maar nu mogen de leden van de ANWB gaan beslissen of de invoering van de kilometerheffing doorgaat. Niet de minister en het kabinet, maar een vereniging van autobezitters gaat nu over de belasting van het weggebruik. De minister heeft het uit handen gegeven en ik grijp naar mijn hoofd en vraag me af wat hier nu gebeurt. Waar is de moed en het leiderschap gebleven om in het algemeen belang moeilijke beslissingen te nemen? Wil de minister/ het CDA dit wel echt? Of was hij onder druk van de coalitiepartners bijna tot dit besluit gekomen en is dit een CDA-wraak-actie vanwege het rapport Davids? Alles hangt toch met alles samen in de politiek?
Nu ja, ik ben weer een illusie armer.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.