Eergisteren heb ik een aanvraag gedaan bij de Gemeente Amsterdam voor een extra boom in onze straat. We hebben er een stuk of 4-5 in de straat, maar volgens mij kan er best een bij. Voor ons huis is geen parkeerplaats en aan de rand van dit stuk brede stoep, past een boom.
Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

Mijn verzoek kwam binnen bij Antwoord (het loket van de Gemeente). Keurige bevestiging van ontvangst en daarna een mailtje waarin de vraag werd doorgestuurd naar het betreffende stadsdeel. Alleen was het mailtje aan mij gericht en niet aan Stadsdeel Centrum. Dat was binnen een dag rechtgezet. Gaat lekker snel!
Daarna kreeg ik een mailtje van het stadsdeel wat nu het precieze adres was. Dat had ik er in mijn aanvraag -dom, dom – niet bij gezet. Inmiddels weten ze dat ook.
Vandaag kreeg ik ook een mailtje van Antwoord waarin mij de vraag naar het precieze adres werd gesteld. Heb ik ook beantwoord.
Er zijn nu dus twee kanalen aan het werk voor de mogelijke boom.

Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.