De mannen van NUHR brengen theaterspektakel. Deze keer zat het meer in de inhoud dan in de performance. Maatschappijkritisch maar netjes politiek correct. Ik heb een leuke avond gehad, toch had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Ze zetten actuele thema’s goed neer: de klimaatveranderingen, de opkomst van de Partij voor de Vrijheid,  draagvlakverwerving en de verpersoonlijking van de politiek. 
Een 7,5 op zaterdag 26 mei 2007, De Kleine Komedie te Amsterdam.

1 Reactie
 1. Hoi Renate,
  Hee ik was ook naar NUHR, ik ken ze nog uit de tijd dat ze nog voluit Niet Uit Het Raam heetten. Ik was er woensdag. Vond het wel vermakelijk maar ik heb ze veel sterker, scherper en meliger gezien. Bijvoorbeeld toen ze samen met nog wat andere theatermakers De Ploeg hadden gevormd.
  Het idee van de Partij van het Nut vond ik geinig, maar volgens mij hadden ze er meer mee gekund. Hun krantje was bijna nog leuker dan de voorstelling…
  Groetjes,
  Cécile
  P.S. Wat is Florien al groot geworden en Emy natuurlijk ook, die herken ik niet eens meer terug.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.