+31 6 14 890 474

Vandaag blog ik ter ere van Julia

Vandaag blog ik ter ere van Julia te Velde die gisteren veel te vroeg is overleden. #liefhebber #magischebergervaring #ad6

1 Reactie
  1. Ik stuurde vandaag een mail naar Julia. Was zelf ook al drie jaar erg ziek en was nu in staat haar op te zoeken. Ben egschokt. Ik hoop zo zeer dat zij op een goed manier afscheid heeft kunnen nemen. Ik ken haar als een mooi, intens levende vrouw vanuit het netwerk Aandacht voor Echt.

    IK zou het fijn vinden als iemand die haar op het laatste nog heeft gezien gesproken, voor zover mogelijk mij zou willen mailen voor het maken van een afspraak.

    Verder ieder die met haar verbonden is, sterkte om dit verlies en de rijkdom die we van haar hebben ontvangen om dit een mooi plekje te kunnen geven,

    Roos

Geef een reactie