Vandaag neem ik afscheid van mijn werk om maandag op een nieuwe plek te gaan beginnen. Het voelt raar en dubbel. Afscheid nemen van al die collega’s waarmee ik intensief heb opgetrokken is naar. Ik ben toch een beetje van ze gaan houden. Aan de andere kant was er de organisatie waar ik minder mee had en me ongemakkelijk voelde. Ik probeer al dagen op een rij te krijgen wat ik wil zeggen en twijfel dan of ik wel wat wil zeggen. Omdat een collega laatst constateerde dat we meer moeten visualiseren wat onze voornemens zijn, heb ik uiteindelijk een grote tekening over de toekomst van de afdeling gemaakt. Zulke tekeningen maak ik graag om mijn gedachten te ordenen en koers te bepalen en ze zien er nog fleurig uit ook. En die lieve Florien zei dat ze het zo fijn vindt als ik in de weer ben met dit soort tekeningen. Ze voelt goed aan dat het mij ook goed doet.

 

1 Reactie
  1. Lieve Renate,
    had je een goed afscheid? Ik hoop het voor je. Het lukte me niet om te komen, ondergedompeld als ik ben in de perikelen rond mijn vader. Maar het vordert en het voelt al rustiger.
    Ik heb twee opties voor een lunchafspraak met Fike van der Burght: 31 maart van 12-1 en 14 april. Wat schikt jou?
    Hartelijke groet
    Ineke de Jonge

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.