In het kader van het Internationale FilmFestival van Rotterdam woonde ik donderdag een conferentie bij met als titel “Leiderschap in beeld“. Een leuke conferentie waarin leiderschap aan de hand van filmbeelden werd ontleed. Een boeiende presentatie van Manfred van Doorn.
’s Middags woonde ik een workshop bij met als titel “Zen en onzin”. Paul Nyst verzorgde een inleiding tot zen. De workshop bracht nieuwe inzichten, die heel praktisch toepasbaar zijn: oefeningen en de theorie over bewustzijn en de verstoring van je concentratie door “bubbels”. Dat alleen al was de dag waard.
Aan het eind vond er onder leiding van René Mioch ook een discussie plaats met 6 leiders. Helaas zat er eigenlijk maar één echt inspirerende leider tussen: Rudy Stroink, directeur van TCN Property Projects. Eén van de 6 maakte het wel erg bont door een aantal tenenkrommende dingen te zeggen over afwezige mensen (met naam en toenaam). Not done, vind ik.
Al met al toch een boeiende dag.

1 Reactie
  1. Renate
    ik ben het helemaal met je eens,een boeiende dag en stuitend als mensen iets zeggen over afwezige mensen. Dat vind ik geen leiders als je over de rug van de ander leuk wil doen. Niet integer. Was erg gezellig
    groeten rob

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.